Как да пазаруваме с EMCARD?

Карта ЕМ КАРД е безплатна и безсрочна.
Получавате я при регистрация в сайта emcard.org в личният си профил /горе в дясно пише Моят профил/ в категорията Моята персонална информация.
От там можете да я снимате със своя смартфон и да я показвате направо от телефона на търговските ни партньори. Изглежда ето така:

Важното е номера да се вижда добре.
Задължително условие е да покажете своята карта на търговеца преди фискализация /маркиране на касов апарат/. Ако покажете своята карта след това, търговеца има право да ви откаже отстъпка.

 

ОТСТЪПКИ и БОНУСИ

 

1. ДИРЕКТНА ОТСТЪПКА

Всеки картодържател получава ДИРЕКТНА ОТСТЪПКА  при нашите ТЪРГОВСКИ ПАРТНЬОРИ. Единственото условие е да си покажете картата ПРЕДИ фискализация на сделката (маркиране на касов апарат). Ако пропуснете да покажете своята карта, не можете да се възползвате от директната отстъпка, но можете да се възползвате от бонуса ЛИЧНИ ПОКУПКИ. За това е необходимо сделката да бъде въведена от търговския партньор в платформата, дори и след фискализация. Размера на договорената при всеки търговски партньор ДИРЕКТНА ОТСТЪПКА можете да видите в раздел ТЪРГОВСКИ ПАРТНЬОРИ.

ВАЖНО: Артикулите, участващи в ПРОМОЦИЯ, независимо дали на сайта или в търговския обект, не носят  ДИРЕКТНА ОТСТЪПКА, но генерират бонус ЛИЧНИ ПОКУПКИ. За това е необходимо да покажете своята карта и покупката Ви да бъде въведена дори и когато пазарувате артикули в промоция.

 

2. Бонус ЛИЧНИ ПОКУПКИ

Всеки регистриран клиент (картодържател) получава бонус ЛИЧНИ ПОКУПКИ, които може да следи в личния си профил. Единственото условие е да си покаже картата при пазаруване и да следи за въвеждането на покупката от търговския партньор. Така получава директна отстъпка в момента и бонус ЛИЧНИ ПОКУПКИ с натрупване в личният профил. Бонус ЛИЧНИ ПОКУПКИ се изплаща по посочена от Вас банкова сметка при натрупване на 20 и повече лева и при ваше волеизявление. Договорните отношения между Вас и платформата ЕМ КАРД се уреждат с подписването на КЛИЕНТСКИ ДОГОВОР еднократно след натрупване на първите 20 и повече лева във Вашия Личен профил.

ВАЖНО: Ако притежавате КАРТА ПОДАРЪК ползвате само ДИРЕКТНА ОТСТЪПКА, но не натрупвате бонус лични покупки, защото нямате регистрация на emcard.org.

 

3. Бонус ПРИЯТЕЛИ

Поканете Вашите приятели да се присъединят към ЕМ КАРД чрез програмата Покани приятел от личният Ви профил. Така Вие ще получавате бонуси от техните покупки. Начините за покана можете да видите в меню МОЯТ ПРОФИЛ - категория Покани приятел. Персонален профил получавате веднага след регистрация. Ако ползвате КАРТА ПОДАРЪК Вие нямате регистрация и не можете да се възползвате от бонусите, а само от ДИРЕКТНАТА ОТСТЪПКА.

     Бонусите, които получавате, са както следва:

     ПЪРВО НИВО, директно поканени от Вас хора - 10% от договорения за платформата комисион.

     ВТОРО НИВО, приятелите на Вашите приятели - 8% от договорения за платформата комисион.

     ТРЕТО НИВО, приятелите на приятелите на Вашите приятели - 6% от договорения за платформата комисион.

     ЧЕТВЪРТО НИВО - 4% от договорения за платформата комисион.

     ПЕТО НИВО - 2% от договорения за платформата комисион.

     ОБЩО СБОР на бонусите за цялата структура - 30% от договорения за платформата комисион.

 

ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ МОЖЕТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС чрез ИМЕЙЛ ОТ ТУК,  във ФЕЙСБУК от тук или на тел. 0898259371.